Rabu, 2 September 2009

Sekadar Turut Serta

Hai rakan-rakan, bertemu kembali Abang Aiz dan Camelia di ruang blog ini. Pasti rakan-rakan tak sabar-sabar nak tahu perkembangan dari bulan lepas. Kan Camelia? Entri kali ini kita akan tunjukkan beberapa hasil kerja akhir minit yang telah dihasilkan khas untuk menyertai satu pertarungan photografi jauh nun di Korea. Enjoy!


Ha, macam mana rakan-rakan? Ok tak? Jangan risau. Abg Aiz sudah lihat photo-photo dari peserta lain dan Abg Aiz yakin gambar-gambar di atas telah jauh terpesong dari tema yang ditetapkan.Akhir kata, Renung-renungkan, dan selamat beramal. dan Majulah sukan untuk negara dan Yang penting kita enjoy! . Sekian, bertemu kembali kita di entri yang akan datang.

Belia benci Dadah. Belia cintai Dadih.

15 ulasan:

mugiwara berkata...

hah?
terpesong?
kembalilah ke pangkal jalan~

ermm...
nape plak aiz? bukan ai ke, si ai?

nikaizat berkata...

suka pic no 3...don't u think u should give the name for it?

aishah ibrahim berkata...

gambar org main bola tampar tu best.
langit cantik ( ;

keep moving forward aizuddin.
ganbatte.

:"D

*lain kali uplod la byk lg haha.

ochs widdle berkata...

sempat submit?

Si Aizuddin berkata...

Mugi,
tak sempat lah nk kembali ke pangkal jalan. last minit punya kerja. hahaha.

aiz nmpk cool kan kan?

Eja,
Woa, i like it too. takde idea lah. any suggestion?

Aishah,
actually diorg main takraw guna bola sepak. hahaha

tqtq

tgok lah kalau ada rezki.
kalau mahu lebih sila lihat di
www.flickr.com/photos/aizuddiwiddle

Ochs,
atas pagar je. dah lah nak upload guna wireless uitm mengambil masa setahun secara sarcastic nya.

[komen balas ini terlalu panjang. ya saya tahu]

Si Aizuddin berkata...

correction correction!
www.flickr.com/photos/aizuddinwiddle

Pinko berkata...

cantik2 hasil kerja u n camelia! good luck with the competition:) hm sedapnye dadih

aishah ibrahim berkata...

mengapakah?
ada pulak takraw mcm tu haha.

akan menjengah ke flickr nnt ( ;

Si Aizuddin berkata...

Pinko,
Well, i had to try my best.
tqtq. Dadih mak i jual paling sedap

Aishah,
Tu la pasal. yang penting diorg bahgia.

mirashi berkata...

dadihdadihdadih<3
:DD
btw,photo cun
tahniah camelia

Si Aizuddin berkata...

Mira,
dadihdadahdadih.
tqtq. tahniah camelia dan aizuddin awesome

mirashi berkata...

sori aizuddin xawesome
abg aiz je
aiz dan aizuddin adalah 2org yg berbeza
harap maklum:)

Si Aizuddin berkata...

Mira,
semua aizuddin awesome

Belacan Wangi berkata...

hmmm..gambar sujud tu, peerggghhh..
camelia yg cun..^_^

Si Aizuddin berkata...

Ruq,
Tengokla sape tuannya. hahaha