Rabu, 21 Oktober 2009

Kesinambungan Cerita Malam Pesta Keramaian

[Ini sambungan]
Malam Pesta Keramaian itu. Semua umat manusia berfesyenkan fesyen yang menggembirakan mata yang memandang. Muka habis ditabur dengan pelbagai solekan. Si Budak dapat blusher free berbentuk tapak tangan dipipi. Dan Si Budak kelihatan bergaya dengan kamera yang terperosok ke dalam perutnya yang menampakkan isi perutnya yang terburai sedikit.

[Moral:Jangan bergurau dengan Gadis yang datang bulan]


...................................................................

Bila lagi nak berfoto? Tengoklah mana yang berkenan.
Silakan, Jangan malu-malu
[Sori kawan, Camelia tak dapat hadir]

Prince paling stylo dalam abad ini
Marilah menendang, Rakan-rakan Cyber Corp.
Gaya seorang Jejaka Tampan yang berjiwa kotor.
Sesiapa mahu pukul lelaki tersebut sila buat tempahan awal.Koleksi Perempuan Berjiwa Processor
Lelaki terbang.

Foto yang terlibat diatas berplotkan Dinner Lite Siskom yang bertempat di Dewan Aspirasi UiTM Terengganu yang melibatkan pelajar Diploma Sains Komputer. Sebarang tempahan sila gunakan kuasa telepati. Surat menyurat tidak dilayan.

26 ulasan:

aishah ibrahim berkata...

woooh.
best gila.
aku ingin melempang boleh?

HAHA >__<

Si Aizuddin berkata...

Aishah,
Sila sila. jangan malu-malu

puding roti berkata...

hihi. kita pun rasa ingin melempang juga ;o

ZARA 札拉 berkata...

hahaha~

telepati?

aku nak hipnosis kan sekali~

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... berkata...

nyibuk jap..

mcm best jew..
apa2 pun selamat kenalan..

Si Aizuddin berkata...

Puding,
Silalah. Ahahaha. im sorry

Zara,
Kalau mampu silakan lah. apa salahnya

Hassida Tiramisu,
Selamat berkenalan.
Kalau best disini jangan segan datang lagi.

Nanti saya check blog kamu

muFFin berkata...

semua enjoy bila dah final year.. cambest je event korang ni.

connie berkata...

slalu tgk dr jauh.kali ni nk tinggalkn komen.sy suke blog kamu :))

faz. berkata...

"Tempat luahan perasaan tetapi bukan Bilik Kaunseling."

Laa, ingat kan Bilik Kaunseling tadi.

faz. berkata...

"Tempat luahan perasaan tetapi bukan Bilik Kaunseling."

Laa, ingat kan Bilik Kaunseling tadi.

mirashi berkata...

lelaki tampan berjiwa kotor
-.-"
ewuuuuuuuuu
haha x)

Si Aizuddin berkata...

Muffin,
Bak kata kawan aku, Darkk. budak final year memang hot-hot.

Connie,
Thanks. singgah lah lagi.
Kalau ada blog. tinggal je link. nanti saya check

Faz,
Oh awak salah tempat cik faz. Sila jalan straight and dont belok belok

Mira,
Handsome kan?

muFFin berkata...

betul2... budak final year selalu hot2 tak seskema budak tahun satu. haha!

Si Aizuddin berkata...

Muffin,
Orang tua-tua kata. "Evolusi"

NINA noghden berkata...

theme apa ni?

Si Aizuddin berkata...

Nina,
Free style.

So tu yang mcm2 ada tu

DyanaYunus berkata...

apakah tema dinner berkenaan?
bergaya dan unik sungguh pemenang tersebut.
rupa anda bersama dua orang perempuan itu sangat gigolo, watak menjadi tahniah.

Si Aizuddin berkata...

Dyana,
Terima kasih.
Memang hebat kan prince tu. dah la comel *blushing.

hahaha

Gigolo? Oh memang keje part time

Abdul.Fatah.Firdaus berkata...

aku tempah untuk memukul. masih terlewat?

Si Aizuddin berkata...

Fatah,
Oh sudah terlewat. Mungkin bulan depan

DyanaYunus berkata...

siapa prince itu sbnrnye?
kenapa anda yg blushing?

Si Aizuddin berkata...

Dyana,
Nama beliau Ahmad Kamal. Kawan seperjuangan saya. Saja bluhshing.
Malu tengok kawan menjadi sangat bergaya

saya hakimah. berkata...

shud i say uitm dgun?
blaja lg situ eh?
or dh abes?

Si Aizuddin berkata...

Halimah,
Yup, Uitm dungun. Still student. Tapi sedang buat praktikal.

saya hakimah. berkata...

u better watch out ur spelling.
again = h.a.K.i.m.a.h
tenkiu

Si Aizuddin berkata...

Hahahakimah,
Sori sori. Ingatkan halimah.