Ahad, 25 Oktober 2009

Ruang Hati Yang Kau Tak Kenal

Hari itu jiwa aku dipres.
Pagi itu otak aku stress.
Secelik saja mata, Aku menangis.
Bangun dari tidur berlari dari mimpi sadis.

Ok. Aku tahu.
Aku perlu gosok gigi.
Tapi kenapa menggosoknya dengan Biore for Men?
Ok. Aku tahu.
Cuci muka bersama sedikit Biore for Men.
Tapi kenapa mencucinya dengan L'Oreal Hair Gel?
Ok.Aku tahu.
Berjalan biarlah diatas jalan.
Tapi kenapa berjalannya melanggar tiang?

Mungkin sebab inilah.
Kerja kau masih lagi bersepah.

Ok. biarlah hari kau berlayar.
Malam kau berlarut.
Pastikan kau dan komputer tidak berpisah.

..................................................................

Terima Kasih Gadis.
Sesi terapi itu sangat mendamaikan.
Biarpun Meggi itu kembang dalam air Teh.

[Coming Soon: Sesi Terapi Bersama Gadis]

20 ulasan:

mugiwara berkata...

weh.
aku nak juga jumpa gadis weh..[senyum]

[berangan buat terapi dengan gadis]
[senyum]

muFFin berkata...

Ok. Aku tahu.
Aku perlu gosok gigi.
Tapi kenapa menggosoknya dengan Biore for Men?


Ado... mamai sangat!

Darkk berkata...

titik banyak tu, tanda tak de idea ke?

Si Aizuddin berkata...

Mugi,
Boleh kot. Dalam ruang imaginasi kau la.

Sebab aku jumpa pun dalam imaginasi je. HAHA

Muffin,
Memang tak boleh tahan. gila lah. Mata nampak banyak bintang ni tengah tawaf-tawaf atas kepala.

Darkk,
Tu tanda pening kepala bro. haha

Si Aizuddin berkata...

Darkk,
Ataupun tanda ada perkara yang tak seronok pun kalau di taip.

aishah ibrahim berkata...

rendam meggi dalam air teh?
kau biar betul.

-___-" ooooo, kau date ngan sape ha malam tadi? chaiiit!

iniceritamisae berkata...

ada sesi terapi bersama jejaka? saya mahu join!

Si Aizuddin berkata...

Aishah,
Lapar sangat kot.
Aku date dengan final projek aku semalam.

Misae,
Takda. dah full

puding roti berkata...

tak keruan la ni? tp bes kan huru hara yg comot comel tu?

Si Aizuddin berkata...

Puding,
Apa dia? tak haruan? oh saya memang suka makan ikan haruan goreng.

Oh bukan. maaf, ya ya agak best bila semua sudah settle. Kenang balik kelam kabut masa comot comt tu

mata kaca berkata...

kalau tgh serabut mmg memanjang je mamai..
nangis je r best..huhu..

sesi terapi bersama gadis??
perkataan gadis tuh sungguh..'subtle'dan istimewa..

betul x???

xpe..biar je magi kembang....masih boleh dimakan..=)

Si Aizuddin berkata...

Mata Kaca,
Oh mak cakap budak laki tak boleh nangis. Walaupun tertelan gel rambut.

Gadis. betul betul.

Megi perlulah kembang untuk dimakan. Nak tambah kadar peratus kekenyangan perlulah direndam selama setengah jam

mata kaca berkata...

huh.waiting 4 'sesi terapi bersama gadis'
cpt2 wt post tu...
=)

klu rendam sampai 30 min,akan kembang tahap dewa lah magii tuh..
T_T

Si Aizuddin berkata...

Mata kaca.
Silakanlah tunggu. saya sedang busy busy lagi sekarang. Nantilah

Jimat kan?

Abdul.Fatah.Firdaus berkata...

makin menggila. ouh.

Si Aizuddin berkata...

Fatah,
Terima kasih. Oh itu satu pujiankah?

Abdul.Fatah.Firdaus berkata...

pujian. jangan risau. tiada kutukan. dan kalau kutukan pun, kutukan membina disulam perumpamaan mencecah infiniti.

Si Aizuddin berkata...

Fatah,
Kutukan membina?
Aku memang suka membina ni. contohnya seperti membina rumah tangga. tak gitu.

Ruqaiyah Othman berkata...

aku tukar link lagi. Eheh.
Jgn marah ha..
http://beyondthepowers.blogspot.com/

Si Aizuddin berkata...

Ruq,
Lagi? Hahaha. still blog yang sama kan?