Isnin, 21 Disember 2009

Fragran Baru Dari Ambi Pure

Dari tadi lagi.
Bau busuk terus menerus terperosok dalam rongga jiwa aku sehingga kebas rasa deria bau ini. Lebih busuk dari bangkai gajah, mahupun kencing keldai, ataupun berak pak belang. Macam syilakak siksanya.

Aku cari dari mana datangnya.
Rupanya dari hati si Jamsari.
Senyumnya sinis.
Terpancar hasad di belakang bicaranya.
Setiap lakunya.
Disusuli jutaan jerangkap samar.

...........................................................

Ambi Pure ciptalah fragran baru.
Khas untuk wangikan hati yang busuk.

10 ulasan:

shakinah berkata...

fuh.
hati busuk lagi busuk dari bau tahi gigi kan?

KIBA kline berkata...

i wish i was the perfect murderer macam dalam citer perfume!
HAHA!

mirashi berkata...

"boleh didapati di maju junction mall
yang diurusukan oleh khairunisa"

ok, u forget to put that info eh
haha;p

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) berkata...

jamnasari kambing. kirim salam pada jamsari tanpa na.

Si Aizuddin berkata...

Shax,
Yes, sangat busuk. Walaupun gigi tersebut tak digosok 5 tahun

Kiba,
Nasib baik membunuh itu berdosa
Kalau tak.

Mira,
Memang saja tak mahu letak.

Fatah,
Kalau dia nak jawab salam kau lah.

aishah ibrahim berkata...

astargfirullah.

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) berkata...

apa sombong sangat dia?

Si Aizuddin berkata...

Aishah,
Mari sama-sama kita doakan agar dia berubah.

Fatah,
Agak sombong juga la. Boleh sangat kalau nak sumbat kasut dalam tekak dia tu. (Sabar sabar)

puding roti berkata...

bucuk

Si Aizuddin berkata...

Puding.
Alahai comelnya komen