Ahad, 14 Februari 2010

Polimorfizem

Pagi,
Aku Brian, dan aku seekor anjing. Port jajahan aku adalah sekitar Chow Kit Road. Dan tak ada siapa pun yang sukakan anjing kurap seperti aku. Aku dihambat dengan segala bagai objek perabot oleh mereka yang bencikan anjing kurap seperti aku. Mereka kata menjadi anjing kurap adalah dosa. Pembawa malang dan segala kebencian. Aku dah biasa. Tak apalah.

..............................................................

Malam,
Helo gua Brian. Orang kat sini semua kenal gua. Malam ni gua nak cari mangsa baru. Sebab Bedah si mak ayam tu dah bising-bising kata tak ada stok baru. Menyirap gak gua dengan Bedah tu. Tapi apa nak buat, nak cari makan beb. Biasa gua berpeleseran kat kelab-kelab malam. Cari gadis-gadis mabuk untuk dibuat lauk.

11 ulasan:

Tun Teja berkata...

kalu ikut biologi, polimorfixem nih ada plbgai allel dlm gen2 tertentu d dlm sesebuah populasi tertentu, then natijah drpd polimorfixem inih, wujudlah maknusia pelbagai ragam macam aneka kat muka bumi terchenta nih..jux 4 info..=P

nisa hanisah berkata...

ironi

aishah_conteng_je berkata...

siang malam brian bekerja~

where berkata...

brian..
"kau sebenarnye 'mat pit'.."
jadi anjing sebab malas kerja kn..?
pastu paw budak cam aku sebab nk 'men' ngan anak buah bedah..
chies..
bengong brian.

tengku_fir21 berkata...

adakah harta menjadi ukuran dalam semua hal

saya; AISA. berkata...

semakin liar.
fuh lam mak. ;))

Si Aizuddin berkata...

Tun Teja,
Aku study komputer.

Nisa Hanisah,
Iron sama dengan seterika.

Aishah,
Mungkin. Kalau merayap macam anjing itu dikatakan kerja.

Wangwang,
Bertenang. Tarik nafas fuhh lepas.

Tengku Fir,
Biasalah. Manusia.

Aisa,
Aku sedang berfikir. Mari kita berfikir. Ada apa dengan entri liar ini.

Si Aizuddin berkata...

Oh ya,
Polimorphism:
Same object with different values.

Object Oriented Programming.

nisa hanisah berkata...

yup ironi lah
pegi hantar post ni kat Brian kawan bedah.
mungkin boleh bukak mulut dia
kalau bukan buka mata pun.

kamon,cubalah..

hans berkata...

hahahah
brian oh brian

Si Aizuddin berkata...

Nisa Hanisah,
Mungkin bagus juga kalau Brian itu seorang blogger.

Hans,
Oh Brian.