Ahad, 7 Mac 2010

Romantikalawanita



Peristiwa di Pekan Frinjan 9.0
[Gambar selanjutnya itu flickr dalam juga taruk]

19 ulasan:

mirashi berkata...

pekan frinjan kt mana?

Si Aizuddin berkata...

Mirashi,
Dataran Mat Rempit Shah Alam.

norfaridahanum berkata...

itu zahiril adzim ada jumpa ka?

Si Aizuddin berkata...

Norfaridah,
Actually, aku tak kenal pun siapa tu. Nanti aku cuba mengenali beliau.

Si Aizuddin berkata...

Norfaridah,
Ada ada. Dia ada baca buku Fareed Ayam dan aku ada beli buku tu. "Stabil"

shakinah berkata...

tepuk!tepuk!
gambar best.
flikr pun aku usha.
tehehhe

Si Aizuddin berkata...

Shax,
Arigato! Tepuk tepuk!

nazrin zaidi berkata...

wah!!

frinjan baby frinjan!!

kau tak lontar suara?

tengku_fir21 berkata...

fuhh...it's lovely pic..

puding roti berkata...

besnya awk amik gbr. sy pun terliur nk sangkut kamera kat leher mcm awk :(

Si Aizuddin berkata...

Nazrin,
Tak, belum cukup berani. Hahaha.

Tengku Fir,
Xie Xie.

Puding Roti,
Ha'ah, saya pun terliur tengok orang ada kamera lagi power dari saya.

Anak Pak Man berkata...

hari jumaat malam je ek ada function ni?

Si Aizuddin berkata...

Anak Pak Man,
Ntah. Every month sekali lah

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) berkata...

aku tak jadi pergi lagi.
pergi art4grab,cm.
takpe, panjang umur, kita jumpa sembang sambil makan cekedis. hahahaha.

Si Aizuddin berkata...

Affah,
Macam best je art4grab.
Harap-haraplah. Aminn.

saya; AISA. berkata...

ciss kau tak ajak.

Si Aizuddin berkata...

Aisa Debiru,
Next time lah.

where berkata...

biler si 'ais' nk wat show lak?
haha..

Si Aizuddin berkata...

Wangwang,
Show apa pula aku nak buatnya. Hahaha