Selasa, 16 Mac 2010

Tragedi Kampung Fatimah Kacip

Buku Paling Seram 2010[Setakat ini]

Misterius. Buat otak kau terus berfungsi.
Penuh tragedi, aksi serta komedi.
[Spoiler: ramai orang mati]

Mesej:
Peliharalah alam sekitar kita.
Sila hafal betul-betul ayat qursi.
Tidak semua manusia itu manusia.
Orang tamak selalu rugi, macam anjing dengan kucing.

Nak tahu apa yang terjadi di Kampung Fatimah Kacip?
Klik sini
[Boleh habis di baca dalam jangka masa 2 jam]

23 ulasan:

LORD ZARA 札拉 berkata...

hehehe~

aku baru nak tengok apa yang kamu review!

cest!

Ellie berkata...

Setelah dikunyah dan ditelan berkali-kali sampai kenyang, kak E masih tak tahu siapa kekah bidan sepiah.

Huh!

Malas fikir hahaha!

Miaw!

oh farah berkata...

kenapa link tu broken??

tengku_fir21 berkata...

teater kan...?? takpun buku...

puding roti berkata...

aah mmg takut. tak sangka pulak seram smpai mcm tu sekali

Si Aizuddin berkata...

Zara,
Banyak sangat nak tulis. Takut spoil cerita. So tak tulis panjang.

Kak Ellie,
Berdasarkan instict saya. Suspek tersebut adalah Tok Rimau dari Sindiket Sol-jah.

Leia,
Nanti din check it out.

Tengku Fir,
Bahan bacaan.

Puding Roti,
Saya baca masa pukul 3 pagi tadi. Pastu ada anjing kat luar rumah bunyi auk auk.

Si Aizuddin berkata...

Leia,
Thanks. Link tersebut sudah dibaik. Ada masalah teknikal sikit.

KIBA kline berkata...

re: aku okei jak. cuma sedang sakit mengurangkan ketagihan. :)
haha. kau okei jugak?

spoiler: ramai orang mati.
woahh. terbaik.!

Si Aizuddin berkata...

Kiba,
Hahaha. Memang spoiler.

saya; AISA. berkata...

weh, sumpah teringin nak baca doe.
:|

Si Aizuddin berkata...

Aishah Debiru,
Rugi tak baca. Stok buku dah nak habis. Kalau nak beli baik cepat.

mirashi berkata...

saya 16tahun 7bulan.
boleh bacakah?
haha

Si Aizuddin berkata...

Mirashi,
Boleh boleh. Rasanya.

nazrin zaidi berkata...

bunyi thriller gila.
malangnya,
aku tengah tak de duit.

aizuddin,nak pinjam kau punya.

nanti aku bagilah balik.

Si Aizuddin berkata...

Nazrin,
Wallet aku banyak kupu-kupu.
Kau nak pinjam kupu-kupu sekali.

Kau stay kat mana?

shakinah berkata...

aku nak.
aku nak.
aku nak.
aku nak.
aku nak.

Si Aizuddin berkata...

Shax,
Aku pun nak.
Aku pun nak.
Aku pun nak.
Aku pun nak.
Aku pun nak.

nazrin zaidi berkata...

kupu-kupu termasuk dalam pakej sekali ke?

aku stay dekat seremban.

Si Aizuddin berkata...

Nazrin,
Tak, tak termasuk. Hahaha.

Mak aih tak boleh jauh lagi ke? Kalau kau boleh ulang alik shah alam bolehlah aku bagi pinjam. Hahaha

nazrin zaidi berkata...

cis,aku kena bayar lebih la untuk kupu-kupu?

kalau dekat shah alam aku boleh sesat la kawan.

nanti aku turun shah alam aku cari kau.

Si Aizuddin berkata...

Nazrin,
Yep, cari makan bro. Hahaha.

Ok. Bulan depan punya frinjan turunlah shah alam

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) berkata...

terliur la pulak

Si Aizuddin berkata...

Affah,
Jangan meleleh atas buku aku sudahlah.