Rabu, 18 Ogos 2010

Bermain-main Dengan Cahaya







...................................................

Sangat seronok rasanya dapat update blog dalam kelas Encik Yunus.

12 ulasan:

Intan Asmira berkata...

memang seronok. cantik gambo2. mmg minat?

Si Aizuddin berkata...

Intan Asmara,
Hobi :)

zahirlunatik berkata...

wah wah wah!
kemaen lagi tau!

Si Aizuddin berkata...

Zahir,
Sori aku tak ada idea nak hapdet. Blog kau pun dah lama tak singgah. Nanti ada masa aku singgah ok :)

puding roti berkata...

eh, noti

tp gbr tu lawa2 :)

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) berkata...

celaka mentang mentang kamera mahal.

tengku_fir21 berkata...

saya suka yang terakhir itu.

Eireen Camelia berkata...

eeeeeee kenapa nii membazir tangkap gambar macam ini? tangkap gambar yang lebih memberi manfaat lah! macam gambar orang ke.. gambar orang ke..

*eh adakah seperti memaksudkan memaksa pemilik Camelia menangkap gambar Camelia ceh*

Lan berkata...

yang gambar semut tu aku minat(serangga)kumbang xde ke..semut tu sesat erkkk...En.Yunus x perasan ker?

Si Aizuddin berkata...

Kak Puding,
Rasa lapar bila menaip nama akak. Selamat berpuasa.

Affah,
Relaxlah Affah, nanti kita pergi outing sama-sama.

Tengku Fir,
Mengundang keinsafan.

Camelia,
Jom jom jadi model saya.

Ku,
Kamen Rider pun best gak. En Yunus cakap everyday is relax day

Tanpa Nama berkata...

sila beri tunjuk ajar~
nak juga ambil gambar cantik cantik....

[mugiwara]

Si Aizuddin berkata...

Mugi,
Ingatkan kau dah lagi master dari aku. Hee