Sabtu, 12 September 2009

Goodbye Teenager

Aku belum berjaya mencipta Mesin Masa.
Aku belum berjaya menjadi ahli muzik.
Aku belum pernah surfing di Laut.
Aku belum lagi menaiki aeroplane.

Aku pernah merasai manis cinta.
Aku pernah merasai perit cinta.

Aku ada famili.
Yang mencukupi untuk aku, meredah ranjau hidup ini.
Mak, Ayah Zul,Gemuk, Panjang, Donat.
Ayah: I miss you.
Camelia, Nikon D70.
I love you all.

I do missed things from the old time.

Within few hour.
I'm no longer a teenager.
I'm trying to live my life to the fullest.
I have no regret.

[Harap maaf, Entri ini ditulis dalam keadaan emosi kurang stabil. Sedikit biol]

16 ulasan:

aishah ibrahim berkata...

aizuddin,
happy birthday!

^_____^

biarpun kita meningkat dewasa,
kasih sayang orang sekeliling kita tak akan berubah.

biarpun kau belum mencipta mesin masa, waktu waktu yang mendatang pasti membawa kenangan yang baik.

kau dah tua janganlah sedih.
ada lagi yang lebih tua dari kau kan kan kan?
HAHA.

*aku terasa muda hari ni. cheh cheh.

>___<
bahagia selalu ok.
macam aku.
ceeeeewah.




terlebih taip pulak tsssk T___T

Si Aizuddin berkata...

Aishah.
Tq tq.

Aku terharu.

Pinko berkata...

i'm guessing u're 20 today?dont worry, being a ty-ager is not that bad (dgn nada meyakinkan diri sendiri) haha

selamat hari jadi. hope u have a good one! :)

Si Aizuddin berkata...

Pinko,
yeah, i hope so.

tq. :]

NINA noghden berkata...

hey.
another year to getting the key of freedom.
still a teenager, i'd say.
though dah xde -teen at the end.
oh well.
age doesn't matter, as long as u're young at heart.
:)

btw, happy birthday!

baby berkata...

emosional..sastera..romantic..haha..visit a destination tht will feature a lifestyle quite different from your own and u will meet someone who can offer you everything you feel you missed out on the past.love is within reach if you r willing to go the distance..cadangan je..haha..if u hv unproductivity time,i want to invite u to loafing at my blog..c u..bye

Si Aizuddin berkata...

Nina,
betul tu. age doesnt matter.

Baby,
Tq for the suggestion.

will do

faz. berkata...

Hai Si Aizuddinnnnn.

Happy 20th Birthday! :) Gila ah, dah tua.

If nak surf, sila try body surfing dulu, best! for begginners. hehehe.

Kenapa Birthday post tak boleh comment? tskk.

And yes, banner! dah siap pun 2, but mcm fugly. sebab malas.

And, balik raya bila?

puding roti berkata...

aduh adik kakak..hik2
dh bsr dh. tak dpt nk mengewidh kt entri hari lahir, kita wish kt cini.

Selamat Hari Lahir
moga panjang umur, murah rejki n bahagia hidup dunia akhirat.

dh wish cpt2 bg kek

Belacan Wangi berkata...

wah..sudah rasa tua..eheh..
bagus3x..^_^

Si Aizuddin berkata...

Faz,
Tq, nina says: age doesnt matter. hahaha.

body surfing ek. ok will do[if have a chance]

saja je, to make me feels younger.

yah me too.

18 ni pagi balik shah alam.

Si Aizuddin berkata...

Puding roti,
Tq akak. saje je buat gitu. Tamau rasa tua gitu. ahahaha.

kek tade, kite pun celebrate ngn nasi goreng je.

Ruq,
thanks. u know what. kau la satu2 nye kawan yg bg aku kek mase bday. Thank you ruq! i'll remembering u always.

NINA noghden berkata...

hahaha.
what i mean is, age doesn't matter if u wanna learn new things.
there are some things yang kena beragak/beringat.
takkan lah nanti umur dah 40,50 pun nak buat benda2 mengarut.
ye tak?

Si Aizuddin berkata...

oh oh. hahaha. i faham lain. takpe lah.

DyanaYunus berkata...

abg senior!
happy belated birthday!
bila sebenarnya? teeheee
sorry taktau

Si Aizuddin berkata...

Dyana,
Terima kasih.
13/9, sila tulis dalam diari