Isnin, 5 Oktober 2009

Kontes Foto Bertambah Imaginasi

Saya jatuh cinta pada Camelia pada pandangan pertama. Dulu ada seekor monster Boolat telah menangkap Camelia dan mengurung Camelia saya di Pulau Boolat Boolat. Oleh kerana cinta saya yang amat mendalam, jadi saya sanggup bertempur dengan monster Boolat demi untuk cinta hati saya, Camelia. Saya menang dalam setiap cabaran yang diberi seperti contest "Siapa Menabung Baling Banyak" , "Sebulan Bersama Maggi" dan banyak lagi contest lain yang dikemukakan monster Boolat tersebut. Saya dapat memenangi Camelia tetapi Camelia telah disumpah menjadi sebuah dslr nikon d70 oleh si monster boolat tersebut yang irihati pada cinta kami. Namun begitu, saya dan Camelia terus bahgia sehingga akhir hayat.

-Hikayat Si Teruna-

27 ulasan:

aishah ibrahim berkata...

ouh begitu.
kesian camelia.
nasib la boleh juga kauorang bercinta hingga ke akhir hayat.

Si Aizuddin berkata...

Aishah,
hahaha. jom aishah masuk contest ni. kau kan ade byk pic cun2.
pegi sini. malam ni last.
boleh dpt yukata tu
http://www.arekoobest.blogspot.com/

K~UN berkata...

eh..bkn mlm nih..another one month~
gambatte!=)

*psl gbr tuh kan,ekceli i nak gbr couple~i mean laki pompuan..never mind la..will considerate it=).i`ll let u know asap~

Si Aizuddin berkata...

oh. salah membaca date la ni. ye ye je menglabah cari gambar.

ok dont worry. there will be another entri

Si Aizuddin berkata...

but still, this is couple story rite?
hahaha

K~UN berkata...

ur story dah ok..juz gbr je..
take ur time..nak g tgkap gbr baru pon sempat lagi nih=)
all d best!

Si Aizuddin berkata...

ok tq.
Gundam. here i come

puding roti berkata...

tak apa, blh bercinta juga ;D

Si Aizuddin berkata...

Kak Puding,
Boleh bercinta. tapi tidak dicintai.

Ruqaiyah Othman berkata...

aiseh..takde hadiah kamen rider punye figure ke? eheh..

aku dah delete blog belacan wangi sbb blog tu owner dia sgt2 suka merapu. Haha. I can't manage 2 blogs at a time. Just hold with the old one..

http://lifeofthestoryteller.blospot.com

K~UN berkata...

hai!
kalau awk xnak wat entri len pon xpe..
i terima entri nih sbg slh 1 peserta..
so,juz wait till 6 nov for the result =)

Melz berkata...

wakaka aku ada persaing! wakaka :D

Raje berkata...

Jiwang tu.

Si Aizuddin berkata...

Ruq,
Tnye moderator contest. aku tak tau
Ok. roger roger.

K-un,
Oh ye? ok. thats great

Melz,
Hahaha, boleh la. Gundam kot. siapa taknak kan?

Raje,
Suka hati aku lah

shakinah berkata...

sebab internet di rumah tiada,
aku termiss contest ni!

ciss!!

mugiwara berkata...

susahnye nk feel~

ke aku ni hati batu?

DyanaYunus berkata...

aww cerita cinta ni buat saya tersenyum :)

DyanaYunus berkata...

tapi kan kne ade gmbr dgn psgn, camelia diterima ke? dia kan dh disumpah

Si Aizuddin berkata...

Shax,
Ada masa lagi. Bulan 11 nanti baru tutup penyertaan.

Mugi,
Sila pergi check di IJN

Dyana,
Sweet kan? kan?

Dah tanya moderator. dan dia terima hoyeah

k.e.r.i. berkata...

penembak tegar jugak ko yer.
syabas.

Si Aizuddin berkata...

Keri,
Agak tegar jugalah.
Haha thanks

Eireen Camelia berkata...

ah!!! buat tekejut saya sahaja! kihkih :D

Si Aizuddin berkata...

Camelia,
Oh maaf. Sama nama saja. hehehe

joegrimjow berkata...

ooh
xsemesti org ek boolat ni?
hehe

Si Aizuddin berkata...

Grimjaw,
Bedal saja. berdasarkan imaginasi

K~UN berkata...

aizuddin,nak adress kamu.
bg kat emel arekoobest@yahoo.com ye?ada souvenir cket..hehe

Si Aizuddin berkata...

K-un,
Wau, bestnya